Pelastakaa Lapset antaa tukea lapsille ja nuorille verkossa

• Netarin kahdenvälinen chat:
Netari-chatissa nuori pääsee juttelemaan kahden kesken ja anonyymisti luotettavien aikuisten kanssa itse valitsemistaan aiheista. Chatissa kysymyksiin vastaavat koulutetut ammattilaiset sekä vapaaehtoiset. Kaikki nuoret ovat tervetulleita keskustelemaan heitä askarruttavista asioita. Chat on avoinna su-to klo 18-21.
https://www.netari.fi/netarista/

• Netari WA
Netari WA toimii WhatsAppissa ja tarjoaa nuorille tukea, tietoa ja neuvontaa mistä tahansa aiheista, jotka painavat nuorten mieliä. Palveluun voi laittaa viestiä koska tahansa, kellonajasta riippumatta, ja se on tarkoitettu kaikille nuorille. Päivystäjät pyrkivät vastaamaan viesteihin arkisin 24h sisällä ja muutoin seuraavana arkipäivänä. Palvelussa toimivat Pelastakaa Lasten koulutetut aikuiset.
https://www.netari.fi/netari-wa/

• Momio
Momio on 7–13 -vuotiaille suunnattu sosiaalisen median palvelu. Siellä lapset ja nuoret voivat luoda ja muokata omia hahmojaan sekä huoneitaan, ja keskustella sekä jakaa sisältöä kavereidensa kanssa. Koulutetut työntekijät sekä vapaaehtoiset tapaavat nuoria ryhmämuotoisissa keskusteluissa maanantaisin ja torstaisin klo 18-20. Keskusteluiden teemat vaihtuvat viikoittain.
https://www.momio.me/

• Twitch
Twitch on striimauspalvelu, jossa voi katsella muiden pelejä tai julkaista omia pelihetkiä. Striimeissä jaetaan pelien ohessa myös esimerkiksi materiaalia erilaisista tapahtumista. Lähetysten aikaan chateissa voi jutella monista asioista, vaikkapa juuri pelaamiseen liittyvistä teemoista. Palvelu on avoinna kaikille nuorille. Koulutetut ohjaajat ja vapaaehtoiset ovat paikalla tiistaisin ja torstaisin, tarkemmat ajankohdat lähetyksille löytyvät linkin takaa.
https://www.twitch.tv/netarifi